oktató képzés

Jumplovers Fitness alapkézés

A Jumplovers Fitness Alapképzés olyan lehetőséget kínál, amelyben a szórakoztató fitnesz órák hangulatán túlmenően megtanulhatod a jump fitness gyakorlatok helyes végrehajtását. Valamint az ugrástechnika mellett az élettani alapismereteket is elsajátíthatod. Ezenkívül elengedhetetlen eszközöket és módszereket tanulsz meg a csoportos trambulinos edzés zenével történő oktatásához.

Inspirálj másokat, miközben az egyedülálló Jump Fitness élményt osztod meg velük!

trambulin-fitness-oktatokepzes
jumplovers_trambulin-fitness

Jump Fitness oktató = elérhetőség, motiváció és kiváló kommunikáció

Képzeld el, hogy részese vagy a Jump Fitness családnak! Motiválhatsz másokat egy egészségesebb, vidámabb élet felé! A jump edzések oktatójaként a célod, hogy örömet csempéssz a résztvevők mindennapjaiba, miközben közösen ugráltok az egészség és jó közérzet felé.

A fitness óráidnak nem csupán megerőltetőnek, de ösztönzőnek is kell lenniük. Ne aggódj, ha még most ismerkedsz a trambulinos edzések világával! Szemináriumunkon megtanulhatod az alapvető lépéseket, valamint, hogy hogyan készítsd elő a fitness órákat a résztvevők számára. A trambulinos edzés kihívásokat rejt magában, de egy olyan kihívást, amelyet könnyedén leküzdhetünk együtt.

Nincs szükség kivételes képességekre vagy tökéletes fizikumra. A saját jump edzésed, lelkesedésed és mosolyod lesz a legerősebb eszközöd az oktatásban. A szemináriumon való részvétel nem csupán tudásodat bővíti, de egy szoros közösség részévé is válsz, ahol mind támogatjuk egymást.

Ha érzed, hogy benned van az a kis szikra, ami másokat is inspirálhat, akkor ez a lehetőség Neked szól! Ne aggódj a követelmények miatt, hiszen együtt fogunk fejlődni és garantáltan megtaláljuk a helyedet a Jump Fitness oktatói csapatban!

Jelentkezz most! Légy részese a Jump Fitness élménynek! Az ugrás mindannyiunknak szól!

Követelmények

Szeminárium elvégzése

Sikeresen kell teljesítened egy intenzív, két napos szemináriumot, ahol elsajátítod az alapvető lépéseket és azok pontos végrehajtását. Ez a gyakorlatorientált képzés lehetővé teszi, hogy magabiztosan oktass a különböző nehézségi szinteken.

Motiváló képesség

Legyél képes másokat ösztönözni és motiválni a testmozgásban. Az inspiráló személyiség, valamint a pozitív hozzáállás fontosak a jump edzések sikeréhez. Ha egy igazi motivátor vagy, köztünk a helyed!

Kommunikációs készség

Hatékony kommunikációra van szükség az egyes ugrások, illetve gyakorlatok pontos magyarázatához. Tudnod kell segíteni a résztvevőket a helyes testtartás kialakításában és oda kell figyelned a személyes igényekre.

Fizikai előképzettség

A trambulinos edzések megterhelőek, így kezdőként nem lehet oktatni. A saját edzettséged, erőnléted, valamint állóképességed alapvető fontosságú. Ezt a fizikai állapotot és energiát kell átadnod a fitness óráidon keresztül.

jumplovers_trambulin-fitness

Miért legyél Jumplovers edző?

Rugalmas karrierlehetőség

Legyél saját magad főnöke, döntsd el, mikor és hol oktatsz. A Jumplovers alapképzés elvégzése után nincsenek kötelező helyszíni, vagy időbeli kötöttségek. Nincs is jobb a teljes szabadságnál, nemde?

Szakmai fejlődés

Tanulj meg mindent a trambulinos edzésről, az élettani alapoktól kezdve a legfrissebb oktatási módszerekig. Szerezd meg a szükséges eszközöket és tudást a sikeres csoportos fitnesz órák vezetéséhez.

Széles célcsoport

A trambulinos edzés minden korosztály és erőnléti szint számára ideális. Vonzz több ügyfelet stúdiódba, akár az aktív sportolókról, akár az ízületkímélő mozgást előnyben részesítő idősebb résztvevőkről van szó.

Nincs korlátozás

Nincs szükség ruha vagy fitnesz trambulin vásárlására, nincsenek elnyomó szerződések. Csak akkor használd a Jumplovers márkát, ha kereskedelmi forgalomba kívánod hozni a termékeinket. Ez Jump Fitness közösségünk alapvetése.

Szórakoztató, hatékony edzések

Nyújts egyedi trambulinos edzéseket, amelyek szórakoztatóak és eredményesek egyaránt. Egy fitness órát, ahol a résztvevőkben olyan energiák szabadulnak fel, ami megváltoztatja az életüket. Te pedig vezeted őket ezen az úton.

Oktatóink

jumplovers_trambulin-fitness

Sziasztok Somogyi Ràcz Dôri vagyok 43 leszek idén de simàn 30nál megàlltam és ezt az edzèseknek köszönhetem. Hevesen èlek a csalàdommal egy lassan 5 éves kisfiú anyukàja vagyok. Az edzès vègigkisèrte az èletem egészen kamaszkoromtòl .Aztán aerobic edző lettem Gyöngyösön de a szerelem ide hozott Hevesre itt màr idén lesz 10 ève hogy tartok edzèseket..Most màr inkàbb sajàt testsúlyos Hiit edzèseket a hét minden napján reggel vagy este màr csak csoportos edzést van egy kb 50 fős csapatom akik jàrnak hozzàm.És ehhez kerestem novemberben valami újat valami mást és jött minden egymás után szépen sorban. Megismertem a cuki Nikit lett 22 jump lett edzői vègzettsègem lett egy hatalmas Mikulás jump partink ami àltal brutàl jôl be lett vezetve reklàmozva ez az egèdt új őrület a Jump trambulin edzès. Ma màr van egy 80 fős Jumplovers hevesi csapatom de folyamatosan jönnek új tagok megy szàjrôl szájra a híre és hàt akik voltak jönnek folyamatosan annyira hogy 10 új trambival kellett kibővíteni a parkot mert màr a fele le volt foglalva előre és így volt akinek nem jutott pedig jött volna ugrani. Én màr kèt edzést tartok egy kezdőbb és egy haladőbb edzést a kemènyebb magnak ők inkàbb azok akik màr jàrtak hozzàm zúzni a màsik edzèsre ( az is a nevünk hogy Zúzda) Szòval szerda vasàrnap dupla jump ( előszőr fèltem a vasàrnapi òràtôl de hál istennek jönnek akkor is ugrani ) Szòval jump imàdàs van egyszerűen imàdják a csajaim ők is én meg plàne. Nagyon Jô ötlet volt remélem marad is a lelkesedès kèsőbb is. Mi szecsei mixekre szoktunk ugrani nagyon bejön az öreg sztrigò dumàja meg a zenéje jump közben. Péntekenkènt tartok már gyerek jumpot is ezt is nagyon jòl fogadtàk aki volt gyerekem eddig az jön a következőre is szôval ez is egy új dolog. Hàlàs vagyok hogy mertem egy új dologba belekezdeni beruhàzni. Fodor Niki a legjobb csúcskategòria. Hàlás vagyok neked mindenért

Sziasztok! Csarni Petra vagyok és 34 éves… Finnországban élek a férjemmel és 2 kisfiammal (4 és 7 évesek). Finnországba 2012-be jöttünk először, többször költöztünk haza és vissza. Ennek több oka is volt, de ezt most nem részletezem! Felszolgáló és szakácsként dolgozom/dolgoztam ugyan azon a helyen évek óta. A két kisfiam születése után +30 kg volt rajtam… ezt mindenképpen le szerettem volna adni… ekkor lett része az életemnek a mindennapos testmozgás… majd miután már teljesen része se lett, beiratkoztam itt egy főiskolára, mozgástanácsadó és edzői szakra. Szerettem volna itt megszerettetni a sportot az emberekkel és segíteni a hozzám hasonló anyukáknak, akik sok súlyfelesleggel küzdenek… sokat keresgéltem, mi lehet az az irány, ami könnyen megszerethető és tényleg segít! Ekkor találtam rá a Jumpfitnesz-re és@Diána Nikoletta Fodor -re… elkezdtem kipróbálni… megszerettem és szerelem lett. Finnországban nem ismerik ezt a sportot, semmilyen formájában… innen jött az ötlet, hogy majd én megmutatom nekik! Ezutón is nagyon hálás vagyok Nikinek, hogy bár 2200km-re voltam/vagyok, neki ez nem okozott gondot! Rögtön segített, tanított és azóta is mindig a rendelkezésemre áll! Jelenleg januártól tartok edzéseket,itt Kalajokiban.Örülök, hogy köztetek lehetek és remélem sokat fogunk tanulni egymástól, tudjuk egymás munkáját támogatni és segíteni! Jó munkát és szórakoztató edzéseket kívánok mindenkinek!

Sziasztok! Barkasz-Marinka Nikoletta vagyok 35 éves. Rohodon élek a férjemmel és 3 kislányommal (1,9,12 évesek). Számomra mindig is fontos volt a sport az egészséges élet és a mozgás szeretete! 2023 èv végén vizsgáztam a CSFI képzésből! Lehetőségem nyílt kipróbálni a Jump fitnesst és szerelem lett! Igaz kicsit kanyargós úton de sikerült @Diána Nikoletta Fodor -ra találni és tőle megtanulni mindent is amit erről a mozgásformáról tudni lehet! Jelenleg december óta tartok órákat Mátészalkán de terveim szerint hamarosan egy másik településen is szeretnék edzéseket tartani! Örülök, hogy a Jumplovers csapat tagja lehetek! Remélem lehetőségem nyílik veletek minél hamarabb találkozni és együtt egy csapatként szuper órákat tartani és minél több emberrel megismertetni és megszerettetni jumplovers életérzést

fodor-nikoletta-diana-trambulin-fitness-otthonrol

JELENTKEZÉS

Ne csak ugrálj hát, légy Te is a jump fitness szakértője! Várunk a Jumplovers Fitness oktatói közösségben! Jelentkezz most, és indulj el a Jumplovers edzők útján!