oktató képzés

Jumplovers Fitness alapkézés

A Jumplovers Fitness Alapképzés olyan lehetőséget kínál, amelyben a szórakoztató fitnesz órák hangulatán túlmenően megtanulhatod a jump fitness gyakorlatok helyes végrehajtását. Valamint az ugrástechnika mellett az élettani alapismereteket is elsajátíthatod. Ezenkívül elengedhetetlen eszközöket és módszereket tanulsz meg a csoportos trambulinos edzés zenével történő oktatásához.

Inspirálj másokat, miközben az egyedülálló Jump Fitness élményt osztod meg velük!

jumplovers_oktato-kepzes
jumplovers_trambulin-fitness

Jump Fitness oktató = elérhetőség, motiváció és kiváló kommunikáció

Képzeld el, hogy részese vagy a Jump Fitness családnak! Motiválhatsz másokat egy egészségesebb, vidámabb élet felé! A jump edzések oktatójaként a célod, hogy örömet csempéssz a résztvevők mindennapjaiba, miközben közösen ugráltok az egészség és jó közérzet felé.

A fitness óráidnak nem csupán megerőltetőnek, de ösztönzőnek is kell lenniük. Ne aggódj, ha még most ismerkedsz a trambulinos edzések világával! Szemináriumunkon megtanulhatod az alapvető lépéseket, valamint, hogy hogyan készítsd elő a fitness órákat a résztvevők számára. A trambulinos edzés kihívásokat rejt magában, de egy olyan kihívást, amelyet könnyedén leküzdhetünk együtt.

Nincs szükség kivételes képességekre vagy tökéletes fizikumra. A saját jump edzésed, lelkesedésed és mosolyod lesz a legerősebb eszközöd az oktatásban. A szemináriumon való részvétel nem csupán tudásodat bővíti, de egy szoros közösség részévé is válsz, ahol mind támogatjuk egymást.

Ha érzed, hogy benned van az a kis szikra, ami másokat is inspirálhat, akkor ez a lehetőség Neked szól! Ne aggódj a követelmények miatt, hiszen együtt fogunk fejlődni és garantáltan megtaláljuk a helyedet a Jump Fitness oktatói csapatban!

Jelentkezz most! Légy részese a Jump Fitness élménynek! Az ugrás mindannyiunknak szól!

Követelmények

Szeminárium elvégzése

Sikeresen kell teljesítened egy intenzív, két napos szemináriumot, ahol elsajátítod az alapvető lépéseket és azok pontos végrehajtását. Ez a gyakorlatorientált képzés lehetővé teszi, hogy magabiztosan oktass a különböző nehézségi szinteken.

Motiváló képesség

Legyél képes másokat ösztönözni és motiválni a testmozgásban. Az inspiráló személyiség, valamint a pozitív hozzáállás fontosak a jump edzések sikeréhez. Ha egy igazi motivátor vagy, köztünk a helyed!

Kommunikációs készség

Hatékony kommunikációra van szükség az egyes ugrások, illetve gyakorlatok pontos magyarázatához. Tudnod kell segíteni a résztvevőket a helyes testtartás kialakításában és oda kell figyelned a személyes igényekre.

Fizikai előképzettség

A trambulinos edzések megterhelőek, így kezdőként nem lehet oktatni. A saját edzettséged, erőnléted, valamint állóképességed alapvető fontosságú. Ezt a fizikai állapotot és energiát kell átadnod a fitness óráidon keresztül.

jumplovers_trambulin-fitness

Miért legyél Jumplovers edző?

Rugalmas karrierlehetőség

Legyél saját magad főnöke, döntsd el, mikor és hol oktatsz. A Jumplovers alapképzés elvégzése után nincsenek kötelező helyszíni, vagy időbeli kötöttségek. Nincs is jobb a teljes szabadságnál, nemde?

Szakmai fejlődés

Tanulj meg mindent a trambulinos edzésről, az élettani alapoktól kezdve a legfrissebb oktatási módszerekig. Szerezd meg a szükséges eszközöket és tudást a sikeres csoportos fitnesz órák vezetéséhez.

Széles célcsoport

A trambulinos edzés minden korosztály és erőnléti szint számára ideális. Vonzz több ügyfelet stúdiódba, akár az aktív sportolókról, akár az ízületkímélő mozgást előnyben részesítő idősebb résztvevőkről van szó.

Nincs korlátozás

Nincs szükség ruha vagy fitnesz trambulin vásárlására, nincsenek elnyomó szerződések. Csak akkor használd a Jumplovers márkát, ha kereskedelmi forgalomba kívánod hozni a termékeinket. Ez Jump Fitness közösségünk alapvetése.

Szórakoztató, hatékony edzések

Nyújts egyedi trambulinos edzéseket, amelyek szórakoztatóak és eredményesek egyaránt. Egy fitness órát, ahol a résztvevőkben olyan energiák szabadulnak fel, ami megváltoztatja az életüket. Te pedig vezeted őket ezen az úton.

fodor-nikoletta-diana-trambulin-fitness-otthonrol

JELENTKEZÉS

Ne csak ugrálj hát, légy Te is a jump fitness szakértője! Várunk a Jumplovers Fitness oktatói közösségben! Jelentkezz most, és indulj el a Jumplovers edzők útján!