Kapcsolat

Jumplovers

Fodor Nikoletta Diána
Jumplovers Sportoktató

 A pontos helyszíneket és árakat megtalálod az időpontfoglalóban!

fodor-nikoletta
fitness-trambulin-miskolc

Ki szeretnéd próbálni a Jump Fitnesst?

Válassz helyszíneink közül és foglald le Jump órádra a következő időpontot! Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges! Foglald le a helyed, mert a trambulinok korlátozott számban elérhetőek.

Gyakran ismételt kérdések

Személyesen az órák előtt csak készpénzzel tudsz fizetni. Az online edzéseket pedig utalással rendezheted.

Kérlek erről konzultálj az orvosoddal. Első körben szülés utáni regeneráló tornát javaslok. A hasizom gyakorlatoknál pedig figyeld a szétnyílt hasizomra vonatkozó gyakorlatokat.

Nem vagy egyedül ezzel az érzéssel. Sokan így jönnek el.  Gyere el te is, próbáld ki.

Kényelmes edzőruha, tiszta talpú váltó cipő, törölköző, víz, és persze a jókedved. A váltó cipő könnyű, puha, lapos talpú legyen.

Sport melltartó legyen rajtad, az ugrálások miatt kényelmesebb ha szorosan tart.

Természetesen trambulint nálunk is tudsz vásárolni.

1 személyes fitness trambulint javaslunk, aminek 135 cm az átmérője. Amikor trambulint vásárolsz, nézd meg a maximális teherbírását is. Olyat vegyél amihez van kapaszkodó, illetve nem rugóval csatlakozik a fémhez az ugró felület, hanem gumival.

Jelenleg több mint 65 darab 60 perces edzés van a videótárban, melyeken mind különböző zenék, koreográfiák és erősítő gyakorlatok vannak. A tartalom folyamatosan bővül. A videók előre felvett edzéseket tartalmaznak.

Az edzéseken részt vehet gyermek aki 10 évnél idősebb, és a szülő is részt vesz az órán. Erről az edzőt az előzetes  jelentkezésnél kell értesíteni. Valamint akár 60 éves korban is el lehet kezdeni. Ebben az esetben telefonon egyeztess az edzővel a következő telefonszámon 0630 370 4937

Van lehetőség trambulin vásárlásra. További részletekről érdeklődj E-mailben a fodorjump@gmail.com -on vagy a 06703133300 telefonszámon

Ezek a trambulinok olyanok, amik kimondottan nagyobb testsúlyú hölgyeknek valók. Úgyhogy nyugi, nem szakad be alattad ❤️